Koszyk

O nas

O firmie

API_FOOD_logotyp_wwwWłochy są naszą drugą ojczyzną. Dla niektórych z nas pierwszą. Nasze włoskie macki dotykają Piemontu, Toskanii, Emilii-Romanii, Doliny Aosty, a nawet dalekiej Sycylii.

Radość dobrze przyrządzonych posiłków jest dla nas codzienną dawką energii. A podstawą włoskiej kuchni są składniki naprawdę wysokiej jakości. Nie musimy ich z trudem szukać. Tak się składa, że mamy wielu przyjaciół, których pasją jest wytwarzanie wspaniałych serów, oliwy, octu, makaronów, wędlin czy słodyczy. Rozmawiamy z nimi na co dzień, przyglądamy się, wąchamy, smakujemy ich produkty.

Postanowiliśmy podzielić się tą radością z polskimi smakoszami. Przecież nikt nie pozostaje obojętnym wobec smaków prawdziwych, nie ulepszanych sztucznie, wobec produktów wytwarzanych od wieków w ten sam żmudny sposób. Aby poczuć włoską kuchnię warto sięgać po najlepsze produkty.
Zapraszamy do stołu.

Atelier Smaku