CRU Ecuador - czekolada gorzka 70%, 50g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Amedei
  • Dostępność: Jest Jest  (9 szt.)
  • Cena netto: 17,89 zł 22,00 zł

CRU Ecuador - czekolada gorzka extra 70%. Czekolady Amedei z serii CRU są wyrazem poszukiwań na szlakach najstarszych odmian kakao na świecie. Toskański wytwórca wyszukał pojedyncze plantacje, gdzie praca przy ich uprawie prowadzona jest od zawsze wg miejscowych tradycji.  
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
CRU Ecuador to smakowita podróż w świat dalekiego Ekwadoru.
Opakowanie 50g

Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada CRU Ecuador jest produktem wegańskim.

    

CRU Ecuador - czekolada gorzka extra 70%. Czekolady Amedei z serii CRU są wyrazem poszukiwań na szlakach najstarszych odmian kakao na świecie. Toskański wytwórca wyszukał pojedyncze plantacje, gdzie praca przy ich uprawie prowadzona jest od zawsze wg miejscowych tradycji.  
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
CRU Ecuador to smakowita podróż w świat dalekiego Ekwadoru.  
Opakowanie 50g

Składniki:  miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, wanilia. Zawartość kakao min. 70%. Może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, pistacji i mleka. Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 2402kJ/577kcal, tłuszcz 41g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 26g, węglowodany 44g, w tym cukry 22g, białko 8,1g, sól 0g.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C. Produkt nie zawiera lecytyny sojowej, glutenu, konserwantów i sztucznych aromatów.

Wyprodukowano we Włoszech.

Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada CRU Ecuador jest produktem wegańskim.