CRU Madagascar - czekolada gorzka 70%, 50g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Amedei
  • Dostępność: Jest Jest  (8 szt.)
  • Cena netto: 17,89 zł 22,00 zł

CRU Madagascar - czekolada gorzka extra 70%. Czekolady Amedei z serii CRU są wyrazem poszukiwań na szlakach najstarszych odmian kakao na świecie. Toskański wytwórca wyszukał pojedyncze plantacje, gdzie praca przy ich uprawie prowadzona jest od zawsze wg miejscowych tradycji.  
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
CRU Madagascar to smakowita podróż w świat dalekiego Madagaskaru.
Opakowanie 50g
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada CRU Madagascar jest produktem wegańskim.

   

CRU Madagascar - czekolada gorzka extra 70%. Czekolady Amedei z serii CRU są wyrazem poszukiwań na szlakach najstarszych odmian kakao na świecie. Toskański wytwórca wyszukał pojedyncze plantacje, gdzie praca przy ich uprawie prowadzona jest od zawsze wg miejscowych tradycji.  
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
CRU Madagascar to smakowita podróż w świat dalekiego Madagaskaru.
Opakowanie 50g

Składniki:  miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, wanilia. Zawartość kakao min. 70%. Może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, pistacji i mleka.

Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 2370kJ/569kcal, tłuszcz 40g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 25g, węglowodany 45g, w tym cukry 30g, białko 8,3g, sól 0g. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C. Produkt nie zawiera lecytyny sojowej, glutenu, konserwantów i sztucznych aromatów. Wyprodukowano we Włoszech.

Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada CRU Madagascar jest produktem wegańskim.