62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Pappardelle z zarodkami zbóż, 500g

Pappardelle - makaron Morelli z dodatkiem zarodków zbóż - klasyczny rodzaj szerokich wstążek, makaron szczególnie stosowany w Toskanii.

  • 19,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Morelli
  • Dostępność: Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pappardelle - makaron Morelli z dodatkiem zarodków zbóż - klasyczny rodzaj szerokich wstążek, makaron szczególnie stosowany w Toskanii. Do serwowania z sosami mięsnymi, z dziczyzny, na bazie pomidorów.

Składniki: mąka z  pszenicy durum , woda, zarodki zbóż

3,50 %. Może zawierać śladowe ilości jajek, ryb i mięczaków. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1526kJ/360kcal, tłuszcz 1,8g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1g, węglowodany 70g, w tym cukry 5,7g, błonnik 3,3g, białko 15g, sól 0,02g.

Wyprodukowano we Włoszech

Masa netto: 500g

  • Belotti
  • Nonno Nanni
  • Riso Andreis
  • Argiolas Formaggi
  • ManaPulia
  • Amedei
  • Marilungo Capofilone
  • Fratelli CARLI
  • PastaJesce
  • Galup
  • Mozzarisella
  • Tiberino
  • Verys
  • Sa Marigosa
  • Deseo
  • Apulia Food
  • Nord Salse
  • Inaudi
  • La Bottera
  • Le Veneziane
  • Eurocaf
  • BIO Organica Italia
  • BUSTI
  • Le Asolane
  • Happy Mama
  • Filippone
  • Fromagerie Haut Val d'Ayas
  • Morelli
  • San Giuliano
  • Fattorie Fiandino
  • Angelini
  • Valsoia
  • Pasta Natura
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Galfre'
  • Madama Oliva
  • Polara
  • API Food
  • ARMANDO