62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Tagliolini jajeczne "Paglia e Fieno", 250g

Tagliolini jajeczne "Paglia e Fieno" ze szpinakiem

Masa netto: 250g

  • 10,30 zł 7,60 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Tagliolini jajeczne "Paglia e Fieno" ze szpinakiem

Składniki: semolina z pszenicy durum, jajka 22%, szpinak 3%, naturalny aromat.

Rzemieślniczy makaron z Piemontu, wyłącznie wyselekcjonowane składniki, prawdziwie włoski smak. Dwukolorowe tagliatelle: jajeczne oraz z dodatkiem szpinaku.

Producent: Pastificio La Toretta, Włochy

Najlepiej spożyć przed: 30.01.2022

Masa netto: 250g

  • Polara
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Mozzarisella
  • ARMANDO
  • Verys
  • Apulia Food
  • Le Asolane
  • Morelli
  • Angelini
  • Riso Andreis
  • Le Veneziane
  • Fattorie Fiandino
  • Deseo
  • Fratelli CARLI
  • Belotti
  • Nonno Nanni
  • Pasta Natura
  • Marilungo Capofilone
  • Amedei
  • Tiberino
  • La Bottera
  • BUSTI
  • Nord Salse
  • Fromagerie Haut Val d'Ayas
  • Eurocaf
  • Galfre'
  • PastaJesce
  • Inaudi
  • API Food
  • BIO Organica Italia
  • Valsoia
  • Galup
  • Sa Marigosa
  • Happy Mama
  • Madama Oliva
  • Argiolas Formaggi
  • Filippone
  • ManaPulia
  • San Giuliano