62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Salami z pikantną papryczką peperoncino, 170g (+/-10g)

Salami pikantne, bez glutenu, bez pochodnych mleka

Masa netto ok. 170g (+/-10g)

  • 18,50 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Włoskie salami z dodatkiem pikantnych papryczek peperoncino

Składniki: mięso z włoskiej wieprzowiny, sól morska, miód, papryczka słodka, papryczka pikantna, przyprawy i zioła aromatyczne, konserwant: azotan potasu

Agrisalumeria Del Bosco położona jest na malowniczych wzgórzach pomiędzy parkiem natury Superga pod Turynem, a Castelnuovo Don Bosco w Piemoncie. Tradycja hodowli zwierząt i uprawy zbóż sięga 4 pokoleń. Zwierzęta żywią się uprawianymi przez gospodarstwo zbożami. 

Salami nie zawiera glutenu ani pochodnych mleka

Salami tradycyjne będzie pyszną przystawką, świetnie sprawdzi się do deski wędlin.

Należy przechowywać w lodówce

Wyprodukowano we Włoszech

Masa netto: 170 g (+/-10g)

Pakowane próżniowo.

Najlepiej spożyć przed: 16.09.2022

 
  • Nord Salse
  • Belotti
  • PastaJesce
  • Galup
  • Inaudi
  • BIO Organica Italia
  • Madama Oliva
  • Sa Marigosa
  • ManaPulia
  • Angelini
  • ARMANDO
  • La Bottera
  • Fromagerie Haut Val d'Ayas
  • Apulia Food
  • Riso Andreis
  • Mozzarisella
  • Verys
  • Marilungo Capofilone
  • API Food
  • Valsoia
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Tiberino
  • Amedei
  • Filippone
  • Nonno Nanni
  • Fattorie Fiandino
  • Pasta Natura
  • Le Veneziane
  • Morelli
  • Deseo
  • Le Asolane
  • Eurocaf
  • Fratelli CARLI
  • San Giuliano
  • Happy Mama
  • BUSTI
  • Argiolas Formaggi
  • Polara
  • Galfre'