62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Toscano Pistacchio - Czekolada Amedei Biała z Pistacjami 50g

Czekolada Amedei biała z pistacjami. 

  • 25,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Amedei
  • Dostępność:

    Jest Jest  (3 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Czekolada Amedei biała z pistacjami. Zawartość kakao min. 29%, pistacje sycylijskie z Bronte 10%, z dodatkiem wanilii. 

Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.

Czekolada jest zdobywcą nagród Londyńskiej Akademii Czekolady.

Nowe opakowanie - do papieru dodano odpady z łusek przerobionych ziaren kakowca.

Składniki: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, pistacje 10%, wanilia. Kakao min. 29%.

Może zawierać orzechy i  migdały.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu o temp. max. 18°C. Produkt nie zawiera lecytyny sojowej, glutenu, konserwantów i sztucznych aromatów.

Wartości odżywcze: kalorie 2413kJ/580kcal, białka 8,1g, węglowodany 44g, cukry 42 g, tłuszcze 41g: kwasy tłuszczowe 24g, sól 0,35g.

Masa netto: 50g

Producent: Amedei, Toskania, Włochy

Oto film jak wytwarza się czekoladę Amedei: https://www.youtube.com/watch?v=XDXUb2YDDu0

 

 

  • Marilungo Campofilone
  • PastaJesce
  • Verys
  • BUSTI
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Eurocaf
  • La Bottera
  • Simorgh S.N.C.
  • Sa Marigosa
  • Mozzarisella
  • iFerrari
  • Madama Oliva
  • Fattorie Fiandino
  • Le Veneziane
  • ManaPulia
  • Happy Mama
  • Bonfante
  • Tiberino
  • Argiolas Formaggi
  • Apulia Food
  • Fratelli CARLI
  • Gusto Toscano
  • Frantoio Moscato
  • Filippone
  • Pasta Bertoli
  • Blanco
  • Frescolat
  • Dolcezze Del Forno
  • API Food
  • NOVELLA
  • Amedei
  • Inaudi
  • Nord Salse
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Le Asolane
  • Deseo
  • Quore Puro
  • San Giuliano
  • Galup
  • IAQUILAT
  • Galfre'