62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ekologiczne Papryczki Chilli 20g

Peperoncino Biologico - Ekologiczne papryczki chilli 

Masa Netto : 20g 

 

 

  • 18,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Ekologiczne papryczki chilli w wygodnym pudełku do sypania

Składniki: pikantne papryczki peperoncino z certyfikowanych upraw ekologicznych

Wartości odżywcze na 100g: energia 1180 kcal, tłuszcz: 14,28 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,4g, węglowodany: 49,7g w tym cukry  7,19g, błonnik: 34,8, białko 13,46g, sól 1,6g

Pasaj do rolnictwa Rodziny Filippone pomogła założyć innowacyjną firmę , która dokonuje ponownego odkrycia najbardziej charakterystycznych , aromatycznych roślin śródziemnomorskich , takich jak Lawenda , szałwia , rozmaryn , oregano . liść laurowy . Produkcja roślin na farmie Gandolfo Filippone jest poparta  certyfikatem  rolnictwa ekologicznego

Papryczki chilli zawierają wiele minerałów i witamin , ponadto łagodzą ból i stany zapalne . Papryczkę chili można spożywać świeżą , suszoną , gotowana , wędzona oraz konserwowana w oliwie lub occie . Jednym z najbardziej pożądanych przepisów jest krem z papryczką chili do bruschette , przekąsek , sosów i past , a prawdziwa klasyką kuchni włoskiej jest makaron z czosnkiem , oliwa i papryczka chili . 

Producent : Filippone, Sycylia, Włochy

 

  • Happy Mama
  • API Food
  • Blanco
  • Dolcezze Del Forno
  • Mozzarisella
  • Pasta Bertoli
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Apulia Food
  • Tiberino
  • San Giuliano
  • Amedei
  • Frantoio Moscato
  • Fattorie Fiandino
  • Marilungo Campofilone
  • La Bottera
  • Le Veneziane
  • Gusto Toscano
  • Inaudi
  • Deseo
  • BUSTI
  • Simorgh S.N.C.
  • Madama Oliva
  • ManaPulia
  • iFerrari
  • Filippone
  • Verys
  • NOVELLA
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Argiolas Formaggi
  • Le Asolane
  • PastaJesce
  • Fratelli CARLI
  • Eurocaf
  • IAQUILAT
  • Nord Salse
  • Bonfante
  • Quore Puro
  • Galup
  • Sa Marigosa
  • Galfre'
  • Frescolat