62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Lampascioni - cebulki z Apulii 280g

Lampascioni - cebulki z Apulii - w oliwie EVO i occie

Masa netto: 280g

  • 25,60 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Lampascioni - cebulki z Apulia 280g

Składniki : cebulki lampascioni 65%, extra vergine oliwa z oliwek 30%, sól, cukier, ocet winny, oregano, czosnek, pikantna papryczka, nasiona kopru, kwas cytrynowy 

Lampascioni to specjał z regionu Apulia; to cebulka szafirka miękkolistnego. Jada się je właśnie w Apulii czy innych regionach południa Włoch, od zwykłej cebuli różnią się lekko goryczkowym posmakiem. Lampascioni można zajadać jako przystawka, w towarzystwie wędlin, czy serów, dodawać do sosów i sałatek.

Wartości odżywcze w 100 g : 

energia: 757kj/181 kcal, tłuszcz 13g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1,3g, węglowodany 8,9g w tym cukry 4,3g, błonnik 9g, białko 1,2g , sól 3g 

Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu  kilku dni od otwarcia . 

Masa netto : 280 g 

Producent: ManaPulia, Apulia, Włochy

Najlepiej spożyć przed: 07.10.2022

  • Nord Salse
  • Tiberino
  • Eurocaf
  • Filippone
  • Apulia Food
  • Galup
  • Blanco
  • BUSTI
  • iFerrari
  • Le Asolane
  • Pasta Bertoli
  • Deseo
  • La Bottera
  • Fratelli CARLI
  • Bonfante
  • Galfre'
  • ManaPulia
  • Argiolas Formaggi
  • Fattorie Fiandino
  • Verys
  • API Food
  • Amedei
  • Happy Mama
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Mozzarisella
  • Quore Puro
  • Inaudi
  • Dolcezze Del Forno
  • Gusto Toscano
  • PastaJesce
  • Sa Marigosa
  • NOVELLA
  • Frescolat
  • Madama Oliva
  • Le Veneziane
  • Simorgh S.N.C.
  • Frantoio Moscato
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • San Giuliano
  • Marilungo Campofilone
  • IAQUILAT