Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Pasta z pikantnych papryczek peperoncino
Masa netto: 180g
Pasta z pikantnych papryczek peperoncino 180g
Składniki : papryczki peperoncino 80%, oliwa z oliwek extra vergine 16%, ocet winny , sól
Pasta z pikantnych papryczek peperoncino to niezbędny dodatek do dań dla wszystkich, którzy kochają pikantne potrawy. Jest bardzo pikantna, dlatego wystarczy naprawdę niewielka ilość, aby Wasz sos, zupa, czy inne danie nabrały pikantnego smaku.
Wartości odżywcze w 100 g :
energia: 840kj/204kcal, tłuszcz 20,4g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 3,3g, węglowodany 2,9g w tym cukry 1,2g, błonnik 1,5g, białko 1,4g , sól 3g
Po otwarciu przechowywać w lodówce .
Masa netto : 180 g
Producent: ManaPulia , Apulia , Włochy
Najlepiej spożyć przed: 05.03.2022