Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Włoskie salami truflowe
Bez glutenu i pochodnych mleka
Włoskie salami truflowe
Składniki: włoskie mięso wieprzowe, sól morska, czarne trufle letnie (tuber aestivum) 0,7%, miód, przyprawy i zioła aromatyczne, konserwant E252
Agrisalumeria Del Bosco położona jest na malowniczych wzgórzach pomiędzy parkiem natury Superga pod Turynem, a Castelnuovo Don Bosco w Piemoncie. Tradycja hodowli zwierząt i uprawy zbóż sięga 4 pokoleń. Zwierzęta żywią się uprawianymi przez gospodarstwo zbożami.
Salami nie zawiera glutenu ani pochodnych mleka
Salami tradycyjne będzie pyszną przystawką, świetnie sprawdzi się do deski wędlin.
Należy przechowywać w lodówce
Wyprodukowano we Włoszech
Masa netto: 200g (+/-10g)
Pakowane próżniowo.