62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Szynka Parmeńska, opakowanie próżniowe 1.752 kg

Prosciutto di Parma - Szynka Parmeńska bez kości. 
Opakowanie próżniowe 

 
  • 238,50 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Prosciutto di Parma - Szynka parmeńska z apelacją pochodzenia DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) bez kości.


Cena dotyczy całego kawałka szynki.

Masa netto: 1.752 kg (+/-5g)


Najlepiej spożyć do: pazdziernik  2020


Szynka parmeńska 

Podsuszona, wędzona szynka jest przysmakiem Włochów. Wytwarza się ją z całych udźców wieprzowych. We Włoszech możną ja spotkać na każdym kroku, a jej wyjątkowy smak pozostaje z koneserami kulinariów na długi czas. Szynka parmeńska we Włoszech była już znana w czasach rzymskich. Dziś produkowana jest przez wielu włoskich producentów. Szynka parmeńska świetnie smakuje w połączeniu z melonem, ale też jest składnikiem niezliczonych typowo włoskich potraw. Szynka z naszych delikatesów pochodzi od producenta zrzeszonego w konsorcjum Prosciutto di Parma.

 

  • iFerrari
  • Dolcezze Del Forno
  • Verys
  • Fattorie Fiandino
  • La Bottera
  • Eurocaf
  • ManaPulia
  • Madama Oliva
  • Blanco
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Inaudi
  • Nord Salse
  • NOVELLA
  • PastaJesce
  • San Giuliano
  • Marilungo Campofilone
  • Pasta Bertoli
  • API Food
  • Deseo
  • Quore Puro
  • IAQUILAT
  • Bonfante
  • Tiberino
  • Amedei
  • Frescolat
  • Simorgh S.N.C.
  • BUSTI
  • Fratelli CARLI
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Galfre'
  • Le Veneziane
  • Frantoio Moscato
  • Sa Marigosa
  • Galup
  • Mozzarisella
  • Filippone
  • Le Asolane
  • Happy Mama
  • Apulia Food
  • Gusto Toscano
  • Argiolas Formaggi