62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Panettone Wiśnie i Czekolada, 750g

Panettone Wiśnie i Czekolada

Masa netto: 750g

  • 94,50 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Galup
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Panettone Wiśnie i Czekolada, 750g

Gran Galup z kandyzowanymi czarnymi wiśniami i kawałkami ciemnej czekolady w cieście. Pokryte lukrem z włoskich orzechów laskowych „Tonda Gentile Trilobata” z Piemontu, wzbogacone granulowanym cukrem i całymi migdałami. Bez rodzynek.

Firma Galup z miasta Pinerolo w Piemoncie wytwarza doskonałe włoskie ciasta bożonarodzeniowe - Panettone i Pandoro według tradycyjnych receptur od 1922 roku.

Sekretem pysznego, miękkiego, pozostającego na długo świeżym ciasta drożdżowego jest z pewnością naturalny zakwas, ten sam od początku istnienia firmy. Ciasto wyrasta przez 40 godzin, a do jego wytwarzania stosuje się wyselekcjonowane, wysokiej jakości składniki, najczęściej od regionalnych, piemonckich producentów. Następnie babki są studzone w naturalnej, pokojowej temperaturze. Ciasto w efekcie ma miękką strukturę, zachowuje długotrwałą, naturalną świeżość i jest lekkostrawne.

Babki panettone to tradycyjny włoski prezent wręczany z okazji świąt Bożego Narodzenia. 

Masa netto: 750g

Producent : Galup, Piemont, Włochy

 

 

  • Marilungo Campofilone
  • Happy Mama
  • Simorgh S.N.C.
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Verys
  • IAQUILAT
  • Dolcezze Del Forno
  • Frescolat
  • Inaudi
  • BUSTI
  • Fattorie Fiandino
  • Mozzarisella
  • Tiberino
  • Argiolas Formaggi
  • Amedei
  • Deseo
  • Quore Puro
  • Madama Oliva
  • Frantoio Moscato
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Le Veneziane
  • La Bottera
  • PastaJesce
  • Eurocaf
  • iFerrari
  • Gusto Toscano
  • San Giuliano
  • ManaPulia
  • Filippone
  • Fratelli CARLI
  • Galup
  • Nord Salse
  • NOVELLA
  • Blanco
  • Galfre'
  • Le Asolane
  • Apulia Food
  • Bonfante
  • Sa Marigosa
  • Pasta Bertoli
  • API Food