Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ragu " Salsiccia e Funghi " - sos pomidorowy z kiełbasą i grzybami
Masa netto 300 g
Ragu " Salsiccia e Funghi " - sos pomidorowy z kiełbasą i grzybami
Składniki : włoskie pomidory , kiełbasa wieprzowa , sól , cukier , antyoksydanty ( E300 i E301) konserwanty( E252 i E250) , 34% borowików, 8% cebuli , olwia z oliwek extra vergine , czosnek , marchewka , aromaty i przyprawy , kwas cytrynowy
Ten domowy sos ragu' wolno gotowany wyłącznie z najwyższej jakości naturalnych składników będzie idealnym dodatkiem do Waszych dań makaronowych. Podgrzewając go można poczuć aromat domowego klasycznego sosu wg tradycyjnej włoskiej receptury.
Producent: Agrisalumeria Del Bosco, Piemont, Włochy
Masa netto: 300g
Najlepiej spożyć przed: 02.2026