Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ragu' " Salsiccia e Funghi " - gotowy sos do makaronu, na bazie włoskich pomidorów, z tradycyjną piemoncką kiełbasą i borowikami szlachetnymi
Masa netto 300 g
Ragu' " Salsiccia e Funghi " - gotowy sos do makaronu, na bazie włoskich pomidorów, z tradycyjną piemoncką kiełbasą i borowikami szlachetnymi
Składniki: włoskie pomidory, kiełbasa wieprzowa, sól, cukier, borowiki 34%, cebula 8%, oliwa z oliwek extra virgin, czosnek, marchewka, naturalne aromaty, zioła aromatyczne (przyprawy), przeciwutleniacze: kwas askorbinowy (witamina C) i askorbinian sodu (witamina C), kwas cytrynowy, konserwanty: azotan potasu i azotyn sodu.
Wolno gotowany sos ragu' przygotowany jest wyłącznie z najwyższej jakości naturalnych składników. Salsiccia e Funghi to doskonały dodatek do dań makaronowych, lasagne i bruschetty. Aromatyczne połączenie borowików szlachetnych i kawałeczków prawdziwej włoskiej kiełbasy, domowego wyrobu, zachwyci swoim smakiem każdego amatora tradycyjnej włoskiej kuchni, rodem z Piemontu.
Producent: Agrisalumeria Del Bosco, Piemont, Włochy
Masa netto: 300g
Najlepiej spożyć przed: 02.2026