62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

PastaJesce

Pasta Jesce narodziła się z nierozerwalnej miłości rodziny do terytorium: Apulii .
Zakochana w smakach regionu i wierna korzeniom swojego miasta, Altamury, miasta ChNP i niezliczonych młynów, firma prowadzi rzemieślniczą produkcję świeżego i suchego makaronu.

Zastosowanie najnowocześniejszych technologii oraz stosowanie wyselekcjonowanych surowców, w ciągu kilku lat, zamieniły małą, lokalną fabrykę makaronu w jedną z głównych rzemieślniczych fabryk makaronów w Apulii.

Makarony produkowane są metodami rzemieślniczymi. Firma Pasta Jesce stosuje wyrafinowane technologie produkcji i zawsze poszukuje innowacji, aby tworzyć produkty najwyższej jakości. 

  • Frescolat
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Mozzarisella
  • Simorgh S.N.C.
  • PastaJesce
  • Fratelli CARLI
  • Galfre'
  • Amedei
  • Le Veneziane
  • San Giuliano
  • Happy Mama
  • Sa Marigosa
  • Le Asolane
  • Natural Boom
  • Galup
  • Verys
  • Acetaia Mussini
  • Dolcezze Del Forno
  • Gusto Toscano
  • La Bottera
  • Bonfante
  • Ronco Luigina
  • Quore Puro
  • Blanco
  • Bortolotti Salumi
  • Frantoio Moscato
  • Apulia Food
  • BUSTI
  • Argiolas Formaggi
  • iFerrari
  • Deseo
  • IAQUILAT
  • Fattorie Fiandino
  • Madama Oliva
  • Nord Salse
  • NOVELLA
  • Eurocaf
  • Marilungo Campofilone
  • Filippone
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • API Food
  • Pasta Bertoli
  • Inaudi
  • Tiberino