Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Giglio Sardo al Tartufo - owczy ser dojrzewający z Sardynii z truflami, 100g
Producent: Argiolas
Giglio Sardo al Tartufo - owczy ser dojrzewający z Sardynii z truflami, 100g
Składniki: mleko owcze, trufle 5% (trufle 80%, oliwa extra vergin, sól, aromaty), sól, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1745kJ/421 kcal. Tłuszcze: 34,2g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 23,8g. Węglowodany: 3,2g, w tym cukry: 0,5g. Białko: 25,0g. Sól: 1,5g.
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 100g
Ser pakowany próżniowo
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Najlepiej spożyć przed: 01.06.2023
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy