62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ser owczy Kenza bez laktozy 100 g

Ser owczy Kenza bez laktozy, z Sardynii

Masa netto: 100 g

  • 14,00 zł 9,00 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Miękki ser pecorino bez laktozy

Wytwarzany z niepasteryzowanego mleka owczego z Sardynii, krótko dojrzewający. Ser o delikatnym, śmiatanowym smaku, świetny do deski serów, czy na kanapkę. 

Składniki: mleko owcze, sól, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego

Skórka niejadalna. 

Wartości odżywcze w 100g produktu : Energia: 1430 Kj, 345 kcal.Tłuszcz: 27,9g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 19,2g. Węglowodany: 2,53g., w  tym cukry: 0,7g. Białko: 20,9g., Sól: 1,44g.

Masa netto: 100g.

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

Najlepiej spożyć przed: 22.11.2024

 

  • Marilungo Campofilone
  • Frescolat
  • Mozzarisella
  • Bonfante
  • Inaudi
  • Bortolotti Salumi
  • Sa Marigosa
  • API Food
  • Dolcezze Del Forno
  • Eurocaf
  • San Giuliano
  • Natural Boom
  • Fratelli CARLI
  • iFerrari
  • Acetaia Mussini
  • Simorgh S.N.C.
  • Pasta Bertoli
  • Amedei
  • Frantoio Moscato
  • NOVELLA
  • Happy Mama
  • Verys
  • La Bottera
  • Quore Puro
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Nord Salse
  • PastaJesce
  • Galfre'
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Argiolas Formaggi
  • Ronco Luigina
  • Blanco
  • Le Veneziane
  • Filippone
  • Madama Oliva
  • IAQUILAT
  • Tiberino
  • Gusto Toscano
  • Galup
  • Le Asolane
  • Fattorie Fiandino
  • Apulia Food
  • BUSTI
  • Deseo