62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Aristeo Pecorino al Rosmarino - Sery owczy z rozmarynem, ok. 324 g

Aristeo Pecorino al Rosmarino - Ser owczy z rozmarynem

Producent: Argiolas

Masa netto: około 324 g (+/- 10g)

  • 37,00 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Aristeo Pecorino al Rosmarino - Ser owczy z rozmarynem

Składniki: mleko owcze, rozmaryn 1%, sól, pieprz, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego. 

Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Aristeo Pecorino al Rosmarino jest serem miękkim, sezonowanym minimum 10 dni; delikatny smak mleka owczego z nutami traw i kwiatów wzmocniony jest aromatem rozmarynu, co owocuje unikalnym, śródziemnomorskim smakiem. Świetny do deski serów, przekąsek.

Bez konserwantów i sztucznych dodatków.

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: około 324 g (+/- 10g)

Ser w drewnianym koszyczku, pakowany próżniowo

Wyprodukowano na Sardynii, we Włoszech

Producent: Argiolas Formaggi

Należy spożyć do: 18.11.2024

  • NOVELLA
  • Filippone
  • Gusto Toscano
  • Amedei
  • Acetaia Mussini
  • Pasta Bertoli
  • Fratelli CARLI
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Nord Salse
  • Quore Puro
  • Natural Boom
  • BUSTI
  • Verys
  • Ronco Luigina
  • Fattorie Fiandino
  • San Giuliano
  • La Bottera
  • Madama Oliva
  • Happy Mama
  • Galup
  • Marilungo Campofilone
  • PastaJesce
  • IAQUILAT
  • iFerrari
  • Tiberino
  • Le Asolane
  • Sa Marigosa
  • Le Veneziane
  • Bortolotti Salumi
  • Blanco
  • Bonfante
  • API Food
  • Dolcezze Del Forno
  • Eurocaf
  • Inaudi
  • Simorgh S.N.C.
  • Deseo
  • Argiolas Formaggi
  • Apulia Food
  • Frescolat
  • Mozzarisella
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Frantoio Moscato
  • Galfre'