Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Delizia al Tartufo - Krem z sera owczego z truflami
Producent: Argiolas
Delizia al Tartufo - Krem z sera owczego z truflami
Składniki: ser owczy, woda, trufle czarne letnie 5%
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Krem Delizia al Tartufo na bazie sera owczego i czarnych trufli świetnie sprawdzi się do kanapek, grzanek, bruschetty, doda smaku Waszym sosom, czy zapiekankom warzywnym. Dla wszystkich smakoszy truflowych smaków.
Bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 100g
Pakowany w słoiczek
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Najlepiej spożyć przed: 26.07.2024
Wyprodukowano na Sardynii, we Włoszech