Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser owczy Kenza bez laktozy, z Sardynii
Masa netto: 100 g
Miękki ser pecorino bez laktozy
Wytwarzany z niepasteryzowanego mleka owczego z Sardynii, krótko dojrzewający. Ser o delikatnym, śmiatanowym smaku, świetny do deski serów, czy na kanapkę.
Składniki: mleko owcze, sól, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego
Skórka niejadalna.
Wartości odżywcze w 100g produktu : Energia: 1430 Kj, 345 kcal.Tłuszcz: 27,9g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 19,2g. Węglowodany: 2,53g., w tym cukry: 0,7g. Białko: 20,9g., Sól: 1,44g.
Masa netto: 100g.
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy
Najlepiej spożyć przed: 22.11.2024