62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Pecorino Pepato - ser owczy z pieprzem 200g

Pecorino pepato - dojrzewający ser owczy pecorino z pieprzem.
Producent: Argiolas

  • 24,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pecorino pepato - dojrzewający ser owczy pecorino z pieprzem.
Skład: podgrzewane mleko owcze, podpuszczka, sól, pieprz.

Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją Chroniona Nazwa Pochodzenia

Składniki: mleko owcze, podpuszczka jagnięca, sól, podpuszczka, pieprz 0,6% 

Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Pecorino pepato jest sezonowany minimum 180 dni; posiada zdecydowany, aromatyczny, pikantny pieprzny smak, twardą strukturę. Świetny do deski serów. 

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 200g

Ser pakowany próżniowo

Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:

https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html

Najlepiej spożyć do: 28.12.2022

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

  • Filippone
  • Eurocaf
  • Nord Salse
  • San Giuliano
  • Galup
  • Sa Marigosa
  • Happy Mama
  • Amedei
  • IAQUILAT
  • Madama Oliva
  • Le Veneziane
  • BUSTI
  • Tiberino
  • Apulia Food
  • Argiolas Formaggi
  • Le Asolane
  • NOVELLA
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Bonfante
  • API Food
  • Gusto Toscano
  • Dolcezze Del Forno
  • Acetaia Mussini
  • Mozzarisella
  • Fattorie Fiandino
  • Simorgh S.N.C.
  • Fratelli CARLI
  • Galfre'
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Deseo
  • PastaJesce
  • Pasta Bertoli
  • Bortolotti Salumi
  • Verys
  • Quore Puro
  • Ronco Luigina
  • Blanco
  • Inaudi
  • Natural Boom
  • iFerrari
  • Frescolat
  • Frantoio Moscato
  • Marilungo Campofilone
  • La Bottera