62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ricotta owcza sezonowana, 200g

Ricotta Stagionata di Pecora - Ricotta owcza sezonowana

Producent: Argiolas

  • 14,70 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Ricotta Stagionata di Pecora - ser owczy ricotta sezonowana

Składniki: serwatka mleka owczego, sól

Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Ricotta sezonowana jest sezonowana minimum 20-30 dni; delikatny, słonawy smak, biały kolor, twarda struktura. Świetny do deski serów, przekąsek, także jako dodatek do różnych dań.

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 200g

Ser pakowany próżniowo

Najlepiej spożyć do: 14.01.2022

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

 

  • Acetaia Mussini
  • Le Veneziane
  • Bonfante
  • Galfre'
  • San Giuliano
  • Apulia Food
  • Dolcezze Del Forno
  • IAQUILAT
  • La Bottera
  • Fattorie Fiandino
  • Simorgh S.N.C.
  • Inaudi
  • Quore Puro
  • Gusto Toscano
  • Eurocaf
  • Madama Oliva
  • BUSTI
  • Bortolotti Salumi
  • Argiolas Formaggi
  • Nord Salse
  • Sa Marigosa
  • PastaJesce
  • Marilungo Campofilone
  • Happy Mama
  • Ronco Luigina
  • Frescolat
  • Verys
  • Amedei
  • Tiberino
  • API Food
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Le Asolane
  • Deseo
  • Fratelli CARLI
  • NOVELLA
  • Frantoio Moscato
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Filippone
  • Pasta Bertoli
  • Mozzarisella
  • Blanco
  • iFerrari
  • Natural Boom
  • Galup