Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ricotta z mleka koziego, 2x100g
Producent: Argiolas
Ricotta świeża z mleka koziego, 2x100g
Składniki: serwatka z mleka koziego, mleko kozie z Sardynii
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 936kj/224kcal, Tłuszcze: 14,1g, w tym nasycone kwacy tłuszczowe: 10g, Węglowodany: 5,9g, w tym cukry: 0,6g, Białko: 18,5g, Sól: 0,28g.
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka koziego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 200g
Ser pakowany w dwóch plastikowych pojemnikach, każdy po 100g
Należy spożyć do: 30.05.2024
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy