Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ricotta di Pecora Grattugiata - Tarta ricotta owcza sezonowana, solona
Producent: Argiolas
Ricotta Stagionata di Pecora - ser owczy - ricotta sezonowana, solona, tarta
Składniki: serwatka mleka owczego, sól.
Wartości odżywcze w 1000g produktu: energia 941kJ/226kcal, tłuszcze 14g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 10g, węglowodany 5,9g, w tym cukry 0,6g, białko 19g, sól 3g.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie, dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 80g
Przechowywać w lodówce, w temperaturze +4°C - 8°C.
Najlepiej spożyć przed: 21.09.2024
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy