62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Tarta ricotta owcza - sezonowana, solona 80g

Ricotta di Pecora Grattugiata - Tarta ricotta owcza sezonowana, solona

Producent: Argiolas

  • 9,50 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Ricotta Stagionata di Pecora - ser owczy - ricotta sezonowana, solona, tarta

Składniki: serwatka mleka owczego, sól.

Wartości odżywcze w 1000g produktu: energia 941kJ/226kcal, tłuszcze 14g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 10g, węglowodany 5,9g, w tym cukry 0,6g, białko 19g, sól 3g.

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie, dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 80g

Przechowywać w lodówce, w temperaturze +4°C - 8°C.

Najlepiej spożyć przed: 21.09.2024

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

 

  • BUSTI
  • San Giuliano
  • Bonfante
  • NOVELLA
  • API Food
  • Verys
  • Pasta Bertoli
  • Le Asolane
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Frantoio Moscato
  • Filippone
  • Mozzarisella
  • Inaudi
  • Galup
  • Happy Mama
  • Galfre'
  • Madama Oliva
  • Eurocaf
  • Apulia Food
  • Simorgh S.N.C.
  • Frescolat
  • Fratelli CARLI
  • iFerrari
  • Le Veneziane
  • Deseo
  • Dolcezze Del Forno
  • Marilungo Campofilone
  • Nord Salse
  • Sa Marigosa
  • PastaJesce
  • Gusto Toscano
  • Argiolas Formaggi
  • Blanco
  • Fattorie Fiandino
  • La Bottera
  • IAQUILAT
  • Tiberino
  • Quore Puro
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Amedei