62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Tris Aperitivo - trzy serki owcze z Sardynii 200 g

Tris Aperitivo - trzy owcze sery dojrzewające z Sardynii 

Masa netto: 200g

  • 31,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Tris Aperitivo 200 g - trzy owcze sery dojrzewające z Sardynii 

Składniki : mleko owcze , sól , podpuszczka , bakterie kwasu mlekowego 

--ser owczy Perla Nera skóra niejadalna , konserwant E235 i barwnik E173.

--ser owczy Giglio Sardo , skóra niejadalna , konserwant E235 , barwnik E150D i E160B

-- ser Pecorino Del Colle Extra , skóra niejadalna 

Wartości odżywcze w 100 g produktu : 

PERLA NERA Wartość energetyczna 1430 KJ / 345 Kcal, tłuszcze 27,9 g, w tym nasycone 19,2 g, węglowodany 2,53 g, w tym cukry 0,7 g, białka 20,9 g, sól 1,44 g. GIGLIO SARDO (Pół-sezonowany) Wartość energetyczna 1745 KJ / 421 Kcal, Tłuszcze 34,2g, W tym nasycone 23,8g, Węglowodany 3,2g, W tym cukry 0,5g, Białka 25g, Sól 1,55g IL COLLE (przyprawiony) Energia 1554 KJ / 374 Kcal, tłuszcze 29,5 g, w tym nasycone 21 g, węglowodany 4,6 g, w tym cukry 0,6 g, białka 22,6 g, sól 1,87 g.

Bez konserwantów i sztucznych dodatków.

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 200g

Trzy sery dojrzewające o różnym stopniu sezonowania świetnie sprawdzą się jako aperitif, serowa przekąska.

Najlepiej spożyć przed: 22.05.2023

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

 

 

  • NOVELLA
  • BUSTI
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Inaudi
  • Dolcezze Del Forno
  • Happy Mama
  • Verys
  • Madama Oliva
  • Fattorie Fiandino
  • Filippone
  • Gusto Toscano
  • Deseo
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Frantoio Moscato
  • Frescolat
  • Acetaia Mussini
  • Ronco Luigina
  • Le Asolane
  • Mozzarisella
  • Fratelli CARLI
  • Blanco
  • Nord Salse
  • iFerrari
  • La Bottera
  • Simorgh S.N.C.
  • Bortolotti Salumi
  • Le Veneziane
  • Marilungo Campofilone
  • Bonfante
  • Galup
  • Apulia Food
  • Pasta Bertoli
  • API Food
  • Argiolas Formaggi
  • IAQUILAT
  • Eurocaf
  • Galfre'
  • San Giuliano
  • Natural Boom
  • Sa Marigosa
  • Tiberino
  • Quore Puro
  • Amedei
  • PastaJesce