Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Pecorino Romano z apelacją DOP (ChNP) tarty
Masa netto: 80 g
Długodojrzewający ser owczy Pecorino Romano z apelacją DOP (ChNP), tarty
Ser owczy o słonym, pikantnym smaku oraz intensywnym aromacie. Idealny jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.
Składniki: mleko owcze, sól, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego
Przechowywać w lodówce w temperaturze +4/+8°C
Wartości odżywcze w 100g: Energia: 1579 kJ, 330 kcal,Tłuszcz: 30g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 21g. Węglowodany: 4,6g., w tym cukry: 0,6g. Białko: 23g., Sól: 1,9g.
Masa netto: 80g.
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu