Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser kozi Capridor Extra z Sardynii, tarty
Masa netto: 80 g
Capridor Extra , kozi ser tarty
Składniki: mleko kozie , sól, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego
Przechowywać w lodówce w temperaturze +4/+8°C
Wartości odżywcze w 100g: Energia: 1559 kJ, 375 kcal, Tłuszcz: 29g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 23g. Węglowodany: 3,6g., w tym cukry: 0,6g. Białko: 25g., Sól: 2,7g.
Masa netto: 80g.
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy
Najlepiej spożyć przed: 10.03.2024