Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Perla Sarda - krem z sera owczego
Masa netto: 100 g
Perla Sarda - krem z sera owczego
Składniki: ser owczy, woda
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Krem Perla Sarda na bazie sera owczego świetnie sprawdzi się do kanapek, grzanek, bruschetty, doda smaku Waszym sosom, czy zapiekankom warzywnym. Krem ma naturalny, lekko pikantny smak charakterystyczny dla pecorino.
Bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 100g
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy
Najlepiej spożyć przed: 26.07.2024r.