Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ricotta Stagionata di Pecora - Ricotta owcza sezonowana
Producent: Argiolas
Ricotta Stagionata di Pecora - ser owczy ricotta sezonowana
Składniki: serwatka mleka owczego, sól
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Ricotta sezonowana jest sezonowana minimum 20-30 dni; delikatny, słonawy smak, biały kolor, twarda struktura. Świetny do deski serów, przekąsek, także jako dodatek do różnych dań.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 200g
Ser pakowany próżniowo
Najlepiej spożyć do: 14.01.2022
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy