62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ricotta z mleka koziego, 2x100g

Ricotta z mleka koziego, 2x100g
Producent: Argiolas

  • 10,90 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Ricotta świeża z mleka koziego, 2x100g

Składniki: serwatka z mleka koziego, mleko kozie z Sardynii

Wartości odżywcze w 100g produktu:

Wartość energetyczna: 936kj/224kcal, Tłuszcze: 14,1g, w tym nasycone kwacy tłuszczowe: 10g, Węglowodany: 5,9g, w tym cukry: 0,6g, Białko: 18,5g, Sól: 0,28g.

Wytwarzane z najwyższej jakości mleka koziego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova.  

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 200g

Ser pakowany w dwóch plastikowych pojemnikach, każdy po 100g

Należy spożyć do: 30.05.2024

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

  • Mozzarisella
  • Frescolat
  • Apulia Food
  • San Giuliano
  • Blanco
  • Nord Salse
  • Verys
  • Happy Mama
  • Quore Puro
  • Frantoio Moscato
  • Inaudi
  • Marilungo Campofilone
  • Pasta Bertoli
  • iFerrari
  • BUSTI
  • La Bottera
  • Acetaia Mussini
  • Amedei
  • Le Asolane
  • NOVELLA
  • PastaJesce
  • Le Veneziane
  • Fratelli CARLI
  • Bonfante
  • IAQUILAT
  • Dolcezze Del Forno
  • Fattorie Fiandino
  • API Food
  • Argiolas Formaggi
  • Tiberino
  • Natural Boom
  • Galup
  • Galfre'
  • Filippone
  • Gusto Toscano
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Deseo
  • Sa Marigosa
  • Madama Oliva
  • Ronco Luigina
  • Bortolotti Salumi
  • Simorgh S.N.C.
  • Eurocaf
  • Agrisalumeria Del Bosco