62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ser kozi pleśniowy Cuor d'Or di Capra, waga ok. 700g

Cuor d'Or di Capra - kozi ser ze skórką pokrytą pleśnią, miękki

Masa netto: 700g (+/- 30g)

  • 72,50 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Cuor d'Or di Capra - ser "Złote Serce" kozi plesniowy

Świeży kozi ser ze skórką pokrytą miękką białą pleśnią (Pennicilium candidum). Miękka struktura z kremowym sercem sera. Nuty smakowe to świeże mleko, pieczone pieczarki; smak maślany, śmietankowy, elegancki i delikatny. Skórka jest jadalna.

Składniki: włoskie mleko kozie, sól, bakterie kwasu mlekowego.

Należy spożyć do: 18.03.2023

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

Ser pakowany w papier i wiązany sznurkiem

 

  • IAQUILAT
  • Madama Oliva
  • PastaJesce
  • Dolcezze Del Forno
  • Nord Salse
  • Tiberino
  • Sa Marigosa
  • Ronco Luigina
  • NOVELLA
  • Argiolas Formaggi
  • Bonfante
  • Inaudi
  • Natural Boom
  • Le Asolane
  • Frescolat
  • Galup
  • Blanco
  • Deseo
  • Acetaia Mussini
  • La Bottera
  • BUSTI
  • Apulia Food
  • Fratelli CARLI
  • Mozzarisella
  • Happy Mama
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Bortolotti Salumi
  • Eurocaf
  • Fattorie Fiandino
  • Quore Puro
  • Marilungo Campofilone
  • API Food
  • Le Veneziane
  • Simorgh S.N.C.
  • Amedei
  • iFerrari
  • Frantoio Moscato
  • Filippone
  • Pasta Bertoli
  • Gusto Toscano
  • Verys
  • San Giuliano
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Galfre'