Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Tris Aperitivo - trzy owcze sery dojrzewające z Sardynii
Masa netto: 200g
Tris Aperitivo 200 g - trzy owcze sery dojrzewające z Sardynii
Składniki : mleko owcze , sól , podpuszczka , bakterie kwasu mlekowego
--ser owczy Perla Nera skóra niejadalna , konserwant E235 i barwnik E173.
--ser owczy Giglio Sardo , skóra niejadalna , konserwant E235 , barwnik E150D i E160B
-- ser Pecorino Del Colle Extra , skóra niejadalna
Wartości odżywcze w 100 g produktu :
PERLA NERA Wartość energetyczna 1430 KJ / 345 Kcal, tłuszcze 27,9 g, w tym nasycone 19,2 g, węglowodany 2,53 g, w tym cukry 0,7 g, białka 20,9 g, sól 1,44 g. GIGLIO SARDO (Pół-sezonowany) Wartość energetyczna 1745 KJ / 421 Kcal, Tłuszcze 34,2g, W tym nasycone 23,8g, Węglowodany 3,2g, W tym cukry 0,5g, Białka 25g, Sól 1,55g IL COLLE (przyprawiony) Energia 1554 KJ / 374 Kcal, tłuszcze 29,5 g, w tym nasycone 21 g, węglowodany 4,6 g, w tym cukry 0,6 g, białka 22,6 g, sól 1,87 g.
Bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 200g
Trzy sery dojrzewające o różnym stopniu sezonowania świetnie sprawdzą się jako aperitif, serowa przekąska.
Najlepiej spożyć przed: 22.05.2023
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy