Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Acero 95 - czekolada ciemna 95% kakao, Amedei.
Masa netto: 50g
Acero 95 - czekolada Amedei ciemna extra 95%.
Stworzona z blendu najlepszych ziaren kakao, ich gorycz została przełamana cukrem klonowym.
Bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
Idealna, szlachetna, wyrafinowana.
Nowe opakowanie - do papieru dodano odpady z łusek przerobionych ziaren kakowca.
Składniki: miazga kakaowa, masło kakaowe, cukier klonowy 5%. Kakao min. 95%.
Może zawierać orzechy, migdały, pistacje i mleko.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C. Wartości odżywcze na 100g produktu: energia 3245kJ/780kcal, białka 11g, węglowodany 58g w tym cukry: 34g, tłuszcze 56g: w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3 g, sól 0,03g.
Producent: Amedei, Toskania, Włochy
Masa netto: 50g
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada Acero95 jest produktem wegańskim.