62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Agliolino - Pikantny sos czosnkowy z peperoncino i oliwą 180g

Agliolino - Sos czosnek-oliwa-pikantne chili
Słoik masa netto: 180g

  • 29,90 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Inaudi
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Agliolino - Pikantny sos czosnkowy z peperoncino i oliwą 180g

Gotowy sos do typowego włoskiego dania makaronowego Aglio-Olio-Peperoncino.

Sos Agliolino - na bazie czosnku, oliwy i papryczki chilli - przygotowuje się poprzez siekanie dwóch głównych składników i dodanie ich do oliwy z oliwek. Jest to gotowy sos idealny do tradycyjnego spaghetti Aglio-Olio-Peperoncino, czyli „czosnek, oliwa, chilli”. Doskonale nadaje się również do przygotowywania kanapek na aperitify, bruschettę, sosy do makaronów, ale także do aromatyzowania zup i dodania im nieco pikantnej nuty.

Masa netto: 180g

Wyprodukowano we Włoszech

Składniki: czosnek 60%, oliwa z oliwek, papryka, sól, papryczki chilli 0,15%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Bez sztucznych aromatów i barwników.

Wartości odżywcze na 100g produktu: energia 1833kJ/443kcal, tłuszcz 38g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5,7g, węglowodany 20g, w tym cukry 0,8g, białko 4,1g, sól 2,1g.

Produkt bezglutenowy.

  • Le Asolane
  • Le Veneziane
  • Fratelli CARLI
  • Happy Mama
  • Eurocaf
  • La Bottera
  • Galfre'
  • Quore Puro
  • Dolcezze Del Forno
  • Frantoio Moscato
  • API Food
  • NOVELLA
  • San Giuliano
  • Simorgh S.N.C.
  • Acetaia Mussini
  • Amedei
  • Deseo
  • Galup
  • BUSTI
  • Nord Salse
  • Verys
  • Inaudi
  • Apulia Food
  • Tiberino
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Natural Boom
  • Sa Marigosa
  • Fattorie Fiandino
  • IAQUILAT
  • Bonfante
  • Gusto Toscano
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Argiolas Formaggi
  • Madama Oliva
  • Bortolotti Salumi
  • Mozzarisella
  • iFerrari
  • Frescolat
  • Blanco
  • Filippone
  • Pasta Bertoli
  • Ronco Luigina
  • Marilungo Campofilone
  • PastaJesce