62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Babka Colomba z Jabłkami 750g "Dolce Vita" Galup

Wielkanocna babka Colomba z jabłkami, firmy Galup

Masa netto: 750g

  • 74,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Galup
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Colomba "Gran Galup" Jabłkowa - Tradycyjna włoska babka drożdżowa z jabłkami.

Firma Galup z miasta Pinerolo w Piemoncie wytwarza doskonałe włoskie ciasta zarówno bożonarodzeniowe - Panettone i Pandoro, jak i wielkanocne - Colomba według tradycyjnych receptur od 1922 roku. Sekretem pysznego, miękkiego, pozostającego na długo świeżym ciasta drożdżowego jest z pewnością naturalny zakwas, ten sam od początku istnienia firmy. Ciasto wyrasta przez 40 godzin, a do jego wytwarzania stosuje się wyselekcjonowane, wysokiej jakości składniki, najczęściej od regionalnych, piemonckich producentów. Następnie babki są studzone w naturalnej, pokojowej temperaturze. Ciasto w efekcie ma miękką strukturę, zachowuje długotrwałą, naturalną świeżość i jest lekkostrawne.

SKŁADNIKI: Mąka z pszenicy typ „0” - Jabłko kandyzowane 20% (Jabłko - Glukoza / syrop fruktozowy - Sacharoza - Zagęszczony sok cytrynowy) - Masło (Mleko) - Cukier - Świeże żółtko jaj kategorii A  8% - Drożdże naturalne (mąka z pszenicy typ „0” - woda) - emulgatory: mono i glicerydy kwasów tłuszczowych - 3% mleko pełne - cukier inwertowany - sól - naturalny ekstrakt z ziaren wanilii i naturalne aromaty.

SKŁADNIKI GLAZURY 12%: Cukier - Świeże białko jaja kategorii A od kur z wolnego wybiegu - „Orzechy laskowe piemonckie IGP” z regionu Langhe 9% - Mąka ryżowa - Skrobia ryżowa - Cukier (Cukier - Skrobia pszenna) - Olej słonecznikowy - Naturalne aromaty .

Babka posypana granulkami cukru (4%) i  całymi migdałami (2%).

Babki są ręcznie pakowane. Świetny prezent wielkanocny, we Włoszech nie może ich zabraknąć z okazji tych świąt.

Masa netto: 750 g

Producent : Galup, Piemont, Włochy 

Najlepiej spożyć przed: 31.10.2021

  • Sa Marigosa
  • Argiolas Formaggi
  • Le Veneziane
  • Happy Mama
  • Pasta Bertoli
  • Tiberino
  • Riso Andreis
  • Fratelli CARLI
  • API Food
  • Mozzarisella
  • Gusto Toscano
  • Amedei
  • BUSTI
  • iFerrari
  • Blanco
  • Le Asolane
  • Madama Oliva
  • Deseo
  • PastaJesce
  • IAQUILAT
  • Simorgh S.N.C.
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Quore Puro
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Filippone
  • ManaPulia
  • San Giuliano
  • Marilungo Capofilone
  • Eurocaf
  • Inaudi
  • Galfre'
  • Frescolat
  • Nord Salse
  • La Bottera
  • Verys
  • Apulia Food
  • Valsoia
  • Galup
  • Fattorie Fiandino