62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Babka Serce Trzy Czekolady, Galup 500g

Babka w kształcie serca, Trzy Czekolady, Galup

Masa netto: 500g

  • 78,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Galup
  • Dostępność:

    Jest Jest  (3 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Babka w kształcie serca, Trzy Czekolady, 750g

Tradycyjna receptura połączona z kroplami ciemnej, mlecznej i białej czekolady, bez kandyzowanych owoców i rodzynek. Pokryte chrupką glazurą z orzechów laskowych.

Firma Galup z miasta Pinerolo w Piemoncie wytwarza doskonałe włoskie ciasta zarówno bożonarodzeniowe - Panettone i Pandoro, jak i wielkanocne - Colomba według tradycyjnych receptur od 1922 roku. Sekretem pysznego, miękkiego, pozostającego na długo świeżym ciasta drożdżowego jest z pewnością naturalny zakwas, ten sam od początku istnienia firmy. Ciasto wyrasta przez 40 godzin, a do jego wytwarzania stosuje się wyselekcjonowane, wysokiej jakości składniki, najczęściej od regionalnych, piemonckich producentów. Następnie babki są studzone w naturalnej, pokojowej temperaturze. Ciasto w efekcie ma miękką strukturę, zachowuje długotrwałą, naturalną świeżość i jest lekkostrawne.

Babki w kształcie serca to całoroczny produkt, będzie wspaniałym prezentem na Walentynki, Dzień Matki, czy na wszystkie te okazje, kiedy chcemy okazać uczucia obdarowanej osobie. 

Składniki: mąka pszenna typu "0", masło (mleko), cukier, żółtka jaj świeżych kategorii A od kur z wolnego wybiegu 8%, krople czekolady mlecznej 7% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz (masło) kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat wanilii), krople czekolady białej 7% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz (masło) kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat wanilii), zakwas naturalny (mąka pszenna typpu „0”, woda), krople czekolady ciemnej 6% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz (masło) kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa), emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mleko pełne, cukier inwertowany, sól, miód, syrop glukozowo-fruktozowy, ekstrakt słodu jęczmiennego, naturalne aromaty, naturalny aromat wanilii Bourbon. 

Składniki glazury 12%: Cukier, białko jaj świeżych kategorii A od kur z chowu na wolnym wybiegu, orzechy laskowe Tonda Gentile Trilobata 9%, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, cukier, olej słonecznikowy, naturalne aromaty. 

Może zawierać inne orzechy i gorczycę.

Masa netto: 500g

Producent : Galup, Piemont, Włochy 

 

  • Simorgh S.N.C.
  • Tiberino
  • Galfre'
  • Filippone
  • Eurocaf
  • Le Asolane
  • Mozzarisella
  • Madama Oliva
  • Argiolas Formaggi
  • Le Veneziane
  • Verys
  • NOVELLA
  • PastaJesce
  • Gusto Toscano
  • Bonfante
  • Fattorie Fiandino
  • BUSTI
  • Sa Marigosa
  • Blanco
  • La Bottera
  • Happy Mama
  • Dolcezze Del Forno
  • Inaudi
  • Pasta Bertoli
  • Marilungo Campofilone
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • San Giuliano
  • ManaPulia
  • Apulia Food
  • iFerrari
  • Quore Puro
  • API Food
  • Fratelli CARLI
  • Frescolat
  • Deseo
  • Nord Salse
  • Amedei
  • IAQUILAT
  • Frantoio Moscato
  • Galup
  • Masseria Fruttirossi Srl