Bezglutenowe tortellini z ricottą i szpinakiem 250g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Le Veneziane
  • Dostępność: Brak Brak  (0 szt.)
Cennik dostaw
Kurier GLS Kurier GLS Pobranie
12,00 zł 15,00 zł
  • szt.
  • 19,50 zł
  • Niedostępny

Zobacz jak zapakujemy Twój produkt!

Bezglutenowe pierożki tortellini z ricottą i szpinakiem

Masa netto: 250g

Bezglutenowe tortellini z ricottą i szpinakiem - pierożki bezglutenowe
Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, jaja, tarty ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym jaja), ricotta 7,5% (serwatka (z mleka), mleko, śmietana (z mleka), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), serwatka (z mleka), białka jaj, śmietana (z mleka), błonnik roślinny, sól, olej słonecznikowy, szpinak 1%, dekstroza, oliwa z oliwek extravergine, aromaty, zagęstniki: guma xantan, naturalny ekstrakt z oliwek, gałka muszkatołowa, cebula, czosnek, konserwant: sorbinian potasu.

Może zawierać: ryby, orzechy, seler, siarczany i soję.

Produkt posiada oznaczenie przekreślonego kłosa.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1405kJ/334kcal, tłuszcze 11g, w tym kwasy tłuszczowe 5,7g, węglowodany 49g, w tym cukry 5g, białko 9g, sól 2,5g.

Sposób przygotowania (na jedną porcję - 250g): doprowadź nieposoloną wodę do wrzenia i wrzuć do niej tortellini. Gotuj przez 2-3 minuty, odcedź i podawaj jako dodatek do dania głównego lub podaj jako samodzielne danie z ulubionym sosem lub oliwą :)

Masa netto 250g
Najlepiej spożyć przed: 02.01.2020

Dostawa 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

Oryginalne specjały
prosto z Włoch

Idealne
na prezent

Wspieramy miłośników
prawdziwej włoskiej kuchni