62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Bezglutenowe tortellini z szynką prosciutto, 250g

Bezglutenowe tortellini z szynką dojrzewającą prosciutto crudo

Masa netto 250g

  • 21,80 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Le Veneziane
  • Dostępność:

    Jest Jest  (36 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Bezglutenowe tortellini z szynką dojrzewającą - pierożki bezglutenowe

Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, jaja, pieczeń wołowa( mięso wołowe, ryż, mąka ryżowa, cebula, marchew, seler naciowy, białko roślinne, wino - zawiera siarczany, sól, ocet, czosnek), białko jaja, szynka dojrzewająca prosciutto crudo 4,5% (mięso wieprzowe, sól), tarty ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym jaja), sól, aromaty, oliwa z oliwek extra vergine, błonnik roślinny, dekstroza, olej słonecznikowy, zagęstniki: guma xantan, naturalny ekstrakt z oliwek, gałka muszkatołowa, konserwant: sorbinian potasu.

Może zawierać: ryby, orzechy, soję.

Produkt posiada oznaczenie przekreślonego kłosa.

Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1212kJ/288kcal, tłuszcze 7,70g, w tym kwasy tłuszczowe 3,30g, węglowodany 44,4g, w tym cukry 1,10g, białko 8,60g, sól 3,40g.

Sposób przygotowania (na jedną porcję - 250g): doprowadź nieposoloną wodę do wrzenia i wrzuć do niej tortellini. Gotuj przez 2-3 minuty, odcedź i podawaj z ulubionym sosem lub oliwą :)

Masa netto 250g

Producent: Molino di Ferro, Włochy 

Najlepiej spożyć przed: 25.05.2024

  • Madama Oliva
  • PastaJesce
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Pasta Bertoli
  • Frescolat
  • Gusto Toscano
  • Tiberino
  • Verys
  • Galup
  • BUSTI
  • Bonfante
  • ManaPulia
  • Nord Salse
  • Blanco
  • Fratelli CARLI
  • Simorgh S.N.C.
  • Argiolas Formaggi
  • Le Asolane
  • iFerrari
  • Eurocaf
  • Fattorie Fiandino
  • Galfre'
  • API Food
  • Mozzarisella
  • Filippone
  • Marilungo Capofilone
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Deseo
  • Amedei
  • La Bottera
  • Happy Mama
  • Inaudi
  • Dolcezze Del Forno
  • Le Veneziane
  • NOVELLA
  • San Giuliano
  • IAQUILAT
  • Apulia Food
  • Sa Marigosa
  • Quore Puro