Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Burro con tartufi - Masło truflowe. Świetnie nadaje truflowego smaku wszelkim potrawom - np. do risotta, makaronu, jajek.
Słoik masa netto: 80g.
Masło Inaudi z Truflami doskonale nadaje się do przyprawiania wszelkiego rodzaju makaronów, do przygotowania grzanek, do polenty, jajek sadzonych, do gotowanych lub pieczonych ziemniaków oraz mięs.
Składniki: masło (mleko) 92,8%, trufle 7%,(Tuber aestivum i Albidum Pico), aromaty. Produkt bezglutenowy.
Wartości odżywcze: energia 3454kJ/840kcal, białko 0,5g, węglowodany 0g: cukry 0g, tłuszcze 93g: nasycone kwasy tłuszczowe 61g, sól 0,15g.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Masa netto 80g
Producent: INAUDI, Włochy