62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Camembert z trzech mlek, 250g

Camembert Tre Latti - ser camembert z trzech mlek: krowiego, koziego i owczego

Masa netto: 250g

  • 18,00 zł 6,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Camembert ai Tre Latti - camembert z trzech mlek: mleka krowiego, koziego i owczego 

Należy spożyć do: 17.03.2025

Składniki: pasteryzowane mleko: krowie, mleko kozie, mleko owcze, podpuszczka, sól, fermenty mlekowe

Ten aksamitny camembert z trzech mlek to ser miękki, krótko sezonowany, z pleśniową skórką; aromatyczne połączenie 3 typów mleka z regionu Piemontu.

Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.

Masa netto: 250g

Producent: La Bottera, Piemont, Włochy

 

  • Verys
  • Natural Boom
  • BUSTI
  • Argiolas Formaggi
  • Bortolotti Salumi
  • Sa Marigosa
  • Filippone
  • Frantoio Moscato
  • OPERA 140
  • Deseo
  • Fattorie Fiandino
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • iFerrari
  • Simorgh S.N.C.
  • Nord Salse
  • La Bottera
  • Mozzarisella
  • Apulia Food
  • API Food
  • Quore Puro
  • Ronco Luigina
  • Amedei
  • Inaudi
  • PastaJesce
  • Dolcezze Del Forno
  • Streglio
  • Eurocaf
  • Gusto Toscano
  • Bonfante
  • Madama Oliva
  • Le Veneziane
  • Galup
  • Le Asolane
  • San Giuliano
  • Fratelli CARLI
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Tiberino
  • IAQUILAT
  • Galfre'
  • Acetaia Mussini
  • Pasta Bertoli
  • Happy Mama
  • Marilungo Campofilone
  • NOVELLA
  • Frescolat