Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Camembert Tre Latti - ser camembert z trzech mlek: krowiego, koziego i owczego
Masa netto: 250g
Camembert ai Tre Latti - camembert z trzech mlek: mleka krowiego, koziego i owczego
Należy spożyć do: 17.03.2025
Składniki: pasteryzowane mleko: krowie, mleko kozie, mleko owcze, podpuszczka, sól, fermenty mlekowe
Ten aksamitny camembert z trzech mlek to ser miękki, krótko sezonowany, z pleśniową skórką; aromatyczne połączenie 3 typów mleka z regionu Piemontu.
Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.
Masa netto: 250g
Producent: La Bottera, Piemont, Włochy