62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Cebulki "Borettane" w zalewie 1600g, HoReCa

Cipolle Borettane - Cebulki Borettane w zalewie

Opakowanie HoReCa

Masa netto: 1600g

Masa po odsączeniu 920g

  • 111,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Sardyńskie cebulki borettane marynowane w zalewie 1600g Sa Marigosa

Chrupiące, a jednocześnie miękkie cebulki odmiany Borettane, zbierane są od końca lipca do listopada i marynowane w occie winnym. Idealne jako aromatyczny, wyrazisty dodatek do dań głównych lub do przygotowania szybkiego aperitifu.

Marynowane cebulki borettane: stanowią doskonałe towarzystwo różnego rodzaju pieczeni mięsnych, zwłaszcza cielęcych. Są doskonałym pikantnym składnikiem sałatek ziemniaczanych i warzywnych, dopełniają smak grillowanego mięsa. Fantastycznie komponują się z filetami z makreli, tuńczyka i innych ryb. Same w sobie są doskonałym antipasto, zwłaszcza polane odrobiną modeńskiego octu balsamicznego.

 

Skladniki: cebulki borettane 67%, ocet winny, sól, cukier, olej słonecznikowy, przeciwutleniacze: kwasek cytrynowy i kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy.

Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 213 kJ/ 51 kcal, tłuszcze 1,7g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,3g, węglowodany 6,6g, w tym cukry 6,6g, białko 0,9g, sól 1,6g.

Wyprodukowano we Włoszech. Producent: Sa Marigosa, Sardynia.

Masa netto: 1600g

Masa po odsączeniu zalewy: 920g

Najlepiej spożyć przed: 05/2026

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Produkt wegański.

  • Deseo
  • Galfre'
  • Fratelli CARLI
  • Fattorie Fiandino
  • Happy Mama
  • Madama Oliva
  • Inaudi
  • Galup
  • BUSTI
  • API Food
  • Simorgh S.N.C.
  • Filippone
  • Dolcezze Del Forno
  • Quore Puro
  • Blanco
  • Bortolotti Salumi
  • iFerrari
  • Pasta Bertoli
  • San Giuliano
  • Le Asolane
  • Tiberino
  • Gusto Toscano
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Le Veneziane
  • Nord Salse
  • NOVELLA
  • Acetaia Mussini
  • Eurocaf
  • Amedei
  • Verys
  • PastaJesce
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Frescolat
  • Frantoio Moscato
  • Sa Marigosa
  • Argiolas Formaggi
  • Marilungo Campofilone
  • Mozzarisella
  • IAQUILAT
  • La Bottera
  • Bonfante
  • Natural Boom
  • Apulia Food
  • Ronco Luigina