Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ciastka bezglutenowe Kakao i Orzechy marki Le Veneziane.
Masa netto: 250g
Ciastka bezglutenowe Kakao i Orzechy marki Le Veneziane.
Składniki: mąka kukurydziana 31,4%, cukier, mąka ryżowa, syrop glukowzowy, masło, olej palmowy, draże czekoladowe 2,7% (cukier, masa kakaowa 48%, masło kakaowe 1,5%, lecytyna sojowa, aromat), maltodekstryna, kakao w proszku 1,8%, kruszone orzechy laskowe 1,8%, błonnik, sól, substancje spulchniające: difosforan, soda oczyszczona, węglan amonu, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty.
Może zawierać: mleko i orzechy arachidowe.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna: 471 kcal, tłuszcze 17,70g, węglowodany 71,74g w tym cukry 25,62g, błonnik 3,10g, białko 4,54g, sól 0,61g
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 250g
Producent: Molino di Ferro, Włochy