Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ciastka bezglutenowe kokosowe marki Le Veneziane
Masa netto: 250g
Ciastka bezglutenowe kokosowe marki Le Veneziane
Składniki: mąka kukurydziana 33,2%, cukier, mąka ryżowa, syrop glukozowy, masło, olej palmowy, mleko kokosowe w proszku (zawiera mleko) 2,3%, kokos suszony 2,3%, maltodekstryna, błonnik, sól, substancje spulchniające: difosforan, soda oczyszczona, węglan amonu, emulgator lecytyna sojowa, aromaty.
Może zawierać orzechy.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 485 kcal, tłuszcze 19,85g, węglowodany 71,32 w tym cukry 29,10g, błonnik 2,60g, białko 4,04g, sól 0,64g
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 250g
Producent: Molino di Ferro, Włochy