62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Colomba z kremem pistacjowym do nadziewania, 750g

Babka drożdżowa Colomba z kremem pistacjowym do nadziewania i cukrem pudrem

Masa netto: 750g babka + 150g krem pistacjowy

  • 108,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Galup
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Babka drożdżowa Colomba z kremem pistacjowym do nadziewania i cukrem pudrem

Składniki babki: Mąka z pszenicy typu „0”, świeże jaja kategorii A, masło (mleko), cukier, pasta z pomarańczy 5% (syrop glukozowy/fruktozowy, skórki pomarańczowe, sacharoza, aromaty naturalne, skoncentrowany sok cytrynowy), emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, naturalny zakwas (mąka z pszenicy typu „0”, woda), mleko pełne, masło kakaowe, sól, aromaty naturalne, naturalny aromat z wanilii.

Składniki kremu: pistacja 30%, cukier, oleje i tłuszcze roślinne (słonecznikowy, kokosowy, masło kakaowe), mleko zagęszczone w proszku, serwatka mleka w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromaty naturalne, ekstrakt ze spiruliny.

Firma Galup z miasta Pinerolo w Piemoncie wytwarza doskonałe włoskie ciasta zarówno bożonarodzeniowe - Panettone i Pandoro, jak i wielkanocne - Colomba według tradycyjnych receptur od 1922 roku. Sekretem pysznego, miękkiego, pozostającego na długo świeżym ciasta drożdżowego jest z pewnością naturalny zakwas, ten sam od początku istnienia firmy. Ciasto wyrasta przez 40 godzin, a do jego wytwarzania stosuje się wyselekcjonowane, wysokiej jakości składniki, najczęściej od regionalnych, piemonckich producentów. Następnie babki są studzone w naturalnej, pokojowej temperaturze. Ciasto w efekcie ma miękką strukturę, zachowuje długotrwałą, naturalną świeżość i jest lekkostrawne.

Babki zapakowana w ozdobny karton .

Colomba Galup, wzbogacona aromatem pasty pomarańczowej, bez owoców kandyzowanych. Osobno dodano do babki dozownik z kremem pistacjowym, którym samodzielnie nadziewamy babkę, a także saszetkę z cukrem pudrem do posypania colomby.  

Masa netto babki: 750g

Masa netto kremu pistacjowego: 150g

Producent: Galup, Piemont, Włochy

  • OPERA 140
  • Eurocaf
  • Tiberino
  • Ronco Luigina
  • Filippone
  • Simorgh S.N.C.
  • Argiolas Formaggi
  • Le Veneziane
  • Fattorie Fiandino
  • Deseo
  • Sa Marigosa
  • iFerrari
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Amedei
  • Inaudi
  • IAQUILAT
  • San Giuliano
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Happy Mama
  • Nord Salse
  • Galup
  • Apulia Food
  • Frantoio Moscato
  • Frescolat
  • Gusto Toscano
  • API Food
  • NOVELLA
  • Bonfante
  • Bortolotti Salumi
  • Streglio
  • Dolcezze Del Forno
  • Quore Puro
  • BUSTI
  • Mozzarisella
  • PastaJesce
  • Verys
  • Pasta Bertoli
  • Acetaia Mussini
  • La Bottera
  • Le Asolane
  • Madama Oliva
  • Marilungo Campofilone
  • Fratelli CARLI
  • Natural Boom
  • Galfre'