Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
"Cremoso" - roślinna alternatywa dla "serków' kremowych, na bazie kiełkującego pełnoziarnistego ryżu.
"Cremoso" - alternatywa roślinna dla serków kremowych na bazie kiełkującego pełnoziarnistego ryżu marki Verys.
Składniki: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 46% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 20,8%, sól, ocet jabłkowy), woda, olej kokosowy wytłaczany na zimno, syrop ryżowy, inulina, sok cytrynowy, zagęstniki: guma arabska, guma ksantanowa, mąka karobowa, roślinny kwas mlekowy, naturalny aromat.
100% składniki roślinne - bez laktozy - bez soi - bez glutenu - bez składników odzwierzęcych - bez cholesterolu - bez konserwantów - bez barwników - ryż tylko z upraw włoskich.
"Ser" Cremoso świetnie nadaje się do smarowania kanapek, bruschetty, przekąsek, sprawdzi się również z owocami, a także do przygotowywania ciast i deserów. Włosi podają go też dzieciom do makaronu z odrobiną oliwy.
Receptura jest opatentowana przez producenta.
Pozbawiony alergenów wegański ser marki Verys jest propozycją dla wszystkich, dorosłych i dzieci, dbających o lekką i zdrową dietę.
Należy spożyć do: 10.05.2022
Przechowywać w lodówce.
Masa netto: 150g.
Producent: Frescolat, Włochy