Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Czekolada Amedei ciemna z migdałami.
Masa netto: 50g
Czekolada Amedei ciemna z migdałami. Zawartość kakao min. 63%, migdały 15%, z dodatkiem wanilii.
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków le cytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
Idealna, szlachetna, wyrafinowana.
Składniki: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, migdały 15%, wanilia. Zawartość kakao min. 63%. Może zawierać orzechy, pistacje i mleko.
Wartości odżywcze na 100g produktu: energia 2259kJ/542kcal, tłuszcz 35g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19g, węglowodany 48g, w tym cukry 19g, białko 9,6g, sól 0g.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C.
Wyprodukowano we Włoszech.
Masa netto: 50g
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada Gorzka z Migdałami jest produktem wegańskim.
Oto film jak wytwarza się czekoladę Amedei: https://www.youtube.com/watch?v=XDXUb2YDDu0