62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Anchois w oliwie z oliwek, Carli 50 g

Anchois - fileciki z sardeli w oliwie z oliwek 

Puszka, masa netto : 50 g 

  • 24,20 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Fratelli CARLI
  • Dostępność:

    Jest Jest  (20 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Anchois - fileciki z sardeli w oliwie z oliwek

Składniki: anchois, oliwa z oliwek 42%, sól 

Nasze filety z sardeli, złowione w Morzu Kantabryjskim, charakteryzują się jednolitym kolorem oraz bogatą i mięsistą konsystencją. W ustach uwalniają intensywny, satysfakcjonujący i przyjemnie słony smak. Sardele muszą być poddane obróbce maksymalnie 12 godzin o wyłowienia. Są ręcznie obrabiane i poddawane filetowaniu wg dawnych tradycji. 

Anchois, czyli fileciki z sardeli są częstym składnikiem kuchni śródziemnomorskiej, podnoszą smak potraw, świetne do spaghetti, z pieczoną papryką, do sałatek, grzanek.

Po otwarciu przechowywać w lodówce tak, aby fileciki były przykryte oliwą. Spożyć w ciągu kilku dni. 

Wartości odżywcze w 100 g : energia 742kj/144kcal, tłuszcz 8,1g , w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1,3g , węglowodany 0g ,w tym cukry 0g , białko 26 g , sól 13,5 g 

Puszka masa netto: 50g

Producent: Fratelli Carli, Liguria, Włochy

  • Natural Boom
  • Frescolat
  • Ronco Luigina
  • Bortolotti Salumi
  • Le Veneziane
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Fratelli CARLI
  • Madama Oliva
  • Simorgh S.N.C.
  • Galfre'
  • San Giuliano
  • Deseo
  • Apulia Food
  • Amedei
  • Bonfante
  • API Food
  • IAQUILAT
  • Eurocaf
  • iFerrari
  • Happy Mama
  • Verys
  • BUSTI
  • Acetaia Mussini
  • Pasta Bertoli
  • Marilungo Campofilone
  • NOVELLA
  • Quore Puro
  • Filippone
  • Fattorie Fiandino
  • Argiolas Formaggi
  • PastaJesce
  • Inaudi
  • Tiberino
  • Gusto Toscano
  • Sa Marigosa
  • Blanco
  • Dolcezze Del Forno
  • Frantoio Moscato
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Le Asolane
  • Galup
  • La Bottera
  • Nord Salse
  • Mozzarisella