62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Fileciki z anchois w oliwie z oliwek - 560g

Anchois - fileciki z sardeli w oliwie z oliwek.
Masa netto: 560g

  • 137,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Inaudi
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Fileciki z anchois - czyli sardele, w oliwie extra vergine z oliwek.

Składniki: fileciki anchois solone 60%, oliwa z oliwek 40%

Ręcznie obrabiane, filetowane i układane w słoikach. Bez glutenu.

Anchois, po włosku acciughe, to typowy składnik kuchni śródziemnomorskiej. Świetnie sprawdzą się do sosów makaronowych, wystarczy kilka sztuk, aby wzmocnić smak dania. Idealne jako gotowa przekąska lub do wykorzystania do przygotowania różnych przepisów. Bardzo dobre również do bruschetty, pieczonej papryki, sałatek, czy pizzy.

Masa netto: 560g

Producent: Inaudi, Piemont, Włochy

  • Tiberino
  • OPERA 140
  • Pronti Via
  • San Giuliano
  • Galfre'
  • Frantoio Moscato
  • Dolcezze Del Forno
  • Le Asolane
  • Frescolat
  • Apulia Food
  • Ronco Luigina
  • Pasta Bertoli
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • PastaJesce
  • Natural Boom
  • Fattorie Fiandino
  • Inaudi
  • BUSTI
  • NOVELLA
  • Bortolotti Salumi
  • Galup
  • Simorgh S.N.C.
  • Madama Oliva
  • Streglio
  • Sa Marigosa
  • Amedei
  • Deseo
  • Eurocaf
  • Filippone
  • Happy Mama
  • iFerrari
  • Marilungo Campofilone
  • La Bottera
  • Argiolas Formaggi
  • Quore Puro
  • Acetaia Mussini
  • Mozzarisella
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • API Food
  • Bonfante
  • Le Veneziane
  • Fratelli CARLI
  • Verys
  • Gusto Toscano
  • Nord Salse
  • IAQUILAT