62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Gnocchi - bezglutenowe włoskie kluski ziemniaczane 500g

Gnocchi - bezglutenowe włoskie kluski ziemniaczane

Masa netto: 500g

  • 17,60 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Le Veneziane
  • Dostępność:

    Jest Jest  (7 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Gnocchi - bezglutenowe włoskie kluski ziemniaczane

Składniki: pulpa ziemniaczana 70% (woda, płatki ziemniaczane, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromaty), mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, konserwanty: kwas sorbowy, aromaty.

Produkt posiada certyfikowane oznaczenie przekreślonego kłosa.

Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 651kJ/153kcal, tłuszcze 0,33g, w tym kwasy tłuszczowe 0,06g, węglowodany 34,49g, w tym cukry 0,23g, błonnik 2,1g, białko 2,08g, sól 1,48g.

Sposób przygotowania (na jedną porcję - 250g): doprowadź litr posolonej wody do wrzenia i wrzuć do niej gnocchi. Kiedy wypłyną na powierzchnię gotuj jeszcze przez 2 minuty, odcedź i podawaj jako dodatek do dania głównego lub podaj jako samodzielne danie z ulubionym sosem lub pesto :)

Masa netto 500g

Producent: Molino di Ferro, Włochy

  • API Food
  • Blanco
  • San Giuliano
  • Inaudi
  • La Bottera
  • Happy Mama
  • Frantoio Moscato
  • Fattorie Fiandino
  • Sa Marigosa
  • Galfre'
  • Marilungo Campofilone
  • ManaPulia
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Le Veneziane
  • Simorgh S.N.C.
  • Le Asolane
  • Quore Puro
  • Deseo
  • NOVELLA
  • Filippone
  • Tiberino
  • Dolcezze Del Forno
  • Frescolat
  • Galup
  • IAQUILAT
  • Amedei
  • Mozzarisella
  • Apulia Food
  • Madama Oliva
  • Fratelli CARLI
  • Gusto Toscano
  • PastaJesce
  • Argiolas Formaggi
  • BUSTI
  • Eurocaf
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Nord Salse
  • Bonfante
  • iFerrari
  • Pasta Bertoli
  • Verys